Игра У продаји

Игра Опис: У свету у којем живи Стицкман, следећа такмичења у трчању биће одржана данас. У игри Гиант Русх Онлине, учествујте у њима и помозите свом јунаку да победи на овим такмичењима. Испред себе на екрану видећете свог лика који стоји на почетку нумере на почетној линији. На знак, ваш јунак ће трчати напред, повећавајући брзину. Пажљиво погледајте екран. На путу вашег јунака чекаће разне врсте препрека. Помоћу контролних тастера натераћете свог јунака да трчи око свих њих. Тако ће ваш лик избећи сударе са препрекама. На путу ће понекад бити разних предмета које ће ваш херој морати да сакупи. Донијеће вам одређене бодове, а могу вас наградити и одређеним врстама бонуса.

У свету у којем живи Стицкман, следећа такмичења у трчању биће одржана данас. У игри Гиант Русх Онлине, учествујте у њима и помозите свом јунаку да победи на овим такмичењима.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра () <бр> играте онлине фласх игре за бесплатно.. Не заборавите да Дионички и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.