Игра У продаји

Игра Опис: У новој узбудљивој игри Скривене земље наћи ћете се у свету у којем се догодило много природних катастрофа. Цивилизација која је овде живела избрисана је са лица земље. Континенти су подељени и сада су острва која лебде у свемиру. Мораћете да истражите ове земље и сазнате шта се догодило. Испред себе на екрану видећете игралиште подељено у два дела. Сваки од њих имаће острво које плута на којем ће бити видљива древна грађевина. Мораћете пажљиво да погледате оба острва. На њима пронађите предмете који се не налазе на неком од острва. Након тога, овај елемент ћете морати да кликнете мишем. За ово ћете добити бодове. Пронашавши све елементе који су вам потребни, прећи ћете на други тежи ниво игре.

У новој узбудљивој игри Скривене земље наћи ћете се у свету у којем се догодило много природних катастрофа. Цивилизација која је овде живела избрисана је са лица земље.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра () <бр> играте онлине фласх игре за бесплатно.. Не заборавите да Дионички и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.