Игра У продаји

Игра Опис: У узбудљивој новој игри Спајање драгуља путоваћете у подземни свет у којем живе гномови. Ова створења су позната по томе што могу да ваде драго камење и стварају од њих јединствене ствари. Данас ћете радити у једној од лабораторија за патуљке и изводити експерименте на камењу. Пре вас на екрану биће игралиште подељено у ћелије. Неки од њих садржаће драгуље разних боја. У њима ћете видети уписане бројеве. Мораћете пажљиво да испитате све и пронађете потпуно два идентична предмета. Сада помоћу миша превуците један од њих на други и успоставите везу. Чим то учините, пред вама ће се појавити нови објекат у коме ће бити видљив збир бројева претходних објеката. Извођењем ових радњи очистићете игралиште од камена и за то ћете добити бодове.

У узбудљивој новој игри Спајање драгуља путоваћете у подземни свет у којем живе гномови. Ова створења су позната по томе што могу да ваде драго камење и стварају од њих јединствене ствари.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра () <бр> играте онлине фласх игре за бесплатно.. Не заборавите да Дионички и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.