Игра У продаји

Игра Опис: У свету игре обични предмети и предмети имају необичну употребу, као у игри Фруит Цоннецт 2, где воће и цвеће постају објекти слагалице, а ви то морате да решите. Замислите да је то у прелепом разнобојном свету, где је све било у реду, готово савршено: свуда је цветало цвеће, вртови су рађали сочно зрелим плодовима. Али једног дана, како то обично бива, дошла су црна времена. Ледена олуја је долетела, завртјела се, усковитлала и заледила сву дивну вегетацију. Свако воће и цвет зазидани су у уредну прозирну коцку леда. Испоставило се да је ова олуја била једноставна, под окриљем природних елемената, ванземаљски освајачи спустили су се на Земљу. Њима није потребна сама планета, већ само њена вегетација, то је оно што недостаје њиховој планети. Дом ванземаљаца брзо се претвара у пустињу, па су послали брод у потрагу за планетом која се може опљачкати узимањем све флоре. Ако се не ометате Фруит Цоннецт 2, наша домовина ће постати беживотна пустош и брзо пропасти. Зли ванземаљци већ су спаковали сву вегетацију у лед, али још увек имате времена да ослободите сочно воће и мирисно цвеће из леденог ропства. Потражите идентичне парове предмета који се налазе један поред другог или тако да их условно могу повезати линија под правим углом без преласка преко осталих предмета на игралишту. Фруит Цоннецт 2 је невероватно занимљива игра у којој морате брзо развити обећавајућу стратегију за стварање правих комбинација и унапред израчунати своје потезе. Треба имати на уму да временска скала не стоји, већ се брзо смањује. Иако, ако не успорите темпо, вага ће вам се смиловати и додати мало времена. Очекује вас обиље забаве, живописних нивоа, играјте било где на мобилним медијима и захвалите ХТМЛ5 на томе.

У свету игре обични предмети и предмети имају необичну употребу, као у игри Фруит Цоннецт 2, где воће и цвеће постају објекти слагалице, а ви то морате да решите.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра () <бр> играте онлине фласх игре за бесплатно.. Не заборавите да Дионички и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.