Игра Зомби: Последњи замак У продаји

Зомби: Последњи замак

Игра Опис: У далекој будућности после Трећег светског рата, преживели људи су приморани да се боре против живих мртваца који су се појавили на нашој планети. У Зомбие Ласт Цастле путоваћете у то време. Ваш лик данас мора да брани град у коме живи цивилно становништво од инвазије зомби војске. Испред вас на екрану ћете видети улаз у град у близини којег ће стајати ваш лик наоружан разним оружјем. На путу, зомбији ће ићи у његовом правцу. Користећи траку са алаткама, мораћете да изаберете оружје и отворите ватру да бисте убили из њега. Прецизним пуцањем уништићете живе мртве и добити бодове за то. На њима у игри Зомбие Ласт Цастле можете купити нове врсте оружја и муниције у њима.

У далекој будућности после Трећег светског рата, преживели људи су приморани да се боре против живих мртваца који су се појавили на нашој планети. У Зомбие Ласт Цастле путоваћете у то време.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра Зомби: Последњи замак () <бр> играте онлине фласх игре Зомби: Последњи замак за бесплатно.. Не заборавите да Дионички Зомби: Последњи замак и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.