Игра Судоку за Ноћ вештица У продаји

Судоку за Ноћ вештица

Игра Опис: У новој игрици Халловеен Судоку на мрежи желимо да вам представимо Судоку, који је посвећен таквом празнику као што је Ноћ вештица. Испред вас на екрану ћете видети поље за игру унутра, подељено на једнак број ћелија. Уместо бројева у овој игри, користиће се предмети који су повезани са Ноћ вештица. Поље унутра ће бити делимично попуњено овим ставкама. На дну поља за игру видећете панел на коме ће се ови предмети такође налазити. Уз помоћ миша ћете их пренети на игралиште и поставити на одговарајућа места према правилима. Чим се цело поље попуни у складу са правилима, добићете бодове и прећи на следећи ниво игре судоку за Ноћ вештица.

У новој игрици Халловеен Судоку на мрежи желимо да вам представимо Судоку, који је посвећен таквом празнику као што је Ноћ вештица.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра Судоку за Ноћ вештица () <бр> играте онлине фласх игре Судоку за Ноћ вештица за бесплатно.. Не заборавите да Дионички Судоку за Ноћ вештица и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.