Игра Бластифи 2 У продаји

Бластифи 2

Игра Опис: У Бластифи ИИ скупљаћете блокове различитих боја. Испред вас на екрану ћете видети поље за игру унутра, подељено на ћелије. Сви они ће бити испуњени блоковима различитих боја. Изнад поља видећете таблу на којој ће бити означени блокови одређених боја. Они ће бити означени бројевима. Они означавају број предмета које ћете морати да прикупите. Пажљиво прегледајте све и пронађите блокове који су вам потребни, који имају ивице у додиру једна са другом. Сада кликните мишем на једну од њих. На овај начин ћете узети предмете са игралишта и за то ћете добити бодове у игри Бластифи ИИ. Након што сте прикупили све ставке које су вам потребне, можете прећи на следећи ниво игре.

У Бластифи ИИ скупљаћете блокове различитих боја. Испред вас на екрану ћете видети поље за игру унутра, подељено на ћелије. Сви они ће бити испуњени блоковима различитих боја.

© плаигаме24.цом - бесплатна онлине игра Бластифи 2 () <бр> играте онлине фласх игре Бластифи 2 за бесплатно.. Не заборавите да Дионички Бластифи 2 и делите ову игру са својим најбољим пријатељима.